Ett snabbt inlägg :D

Jaah, var ju jag som skulle skriva en massa tidsinställda inlägg, men det blev vara 1. Hehehe, men ni har ju överlevt ;) Men nu är jag helt slut, har spelat matcher på torsda, freda och lörda. Shoppade också på lördan. Måste säga att jag bara älskar rea! Ja men bloggar mer i morron. Har också match i teuva imorron, här tar vi det inte lungt alltså!! ;) Hihii :D Men vi synes!

Tidsinställt :D

Nu eftersom att jag ska vara borta i några dagar så tänkte jag att jag skulle tidsinställa några inlägg. Blir nog mest bara bilder :D



Bilder från lörda kväll

Nu kommer bilderna från i lödas, bättre sent än aldri liksom ;)





Umeå imorron! :D

Ååhh, jag e så taggad! Imorron blir det umeå! Ska vara borta i 4 dagar. För er som inte vet så ska jag på umeå fotbollsfestival :D Kommer bli jätte roligt! Men nu så ska jag fortsätta att packa, hörs!

Tisdaa :D

Först vill jag bara säga att det var en som hade kommenterat om jag kunde visa hur solglasögonen så ut på, och det kommer. Men jag hinner inte riktigt med det just nu. Men idag så ska Lena och jag vara med Fella, allt för länge sen sist! Får se vad vi hittar på ;) Hihii, mewn måstre skynda lite nu, men vi ses!

Halloj!

Har just ätit två mackor med grädd stuvade kanstareller, mums! Plockade dem på villan just innan vi for hem. Blir en mys kväll, med äppelpaj, filmer och en riktigt bra bok! ;) Måste bara tilläga att min helg varit BÄST! ;) Puss & kram, ses!♥

Kan bara inte fatta hur en människa kan göra såna saker!

Nu menar jag då det som har hänt i Norge.
Läste just en blogg som en av dem som var med på lägret har.
Han hade tur, han överlevde.
Men alla hade ju inte tur, flera dog!
Såna saker ska bara inte få hända!
Jag önskar jag skulle kunna göra nått, men jag kan inte.
Ingen kan göra nått åt det nu, nu är det försent.
Årkar bara inte tänka på det mer!


Köpa glass!

Hallo! Förlåt att jag inte riktigt hinner med, men ni vet väll hur det är, kanske? Jajaa, men igår så var det fest hos Mange! Eller var det Emilia? Haha, men vi hade jätte roligt! Sen så for Lena, jag, Tina å Lina till Tina där jag sitter nu. Var vakna till typ halv 6 när vi var tvungna att sova eftersom det är träning ida. Lina for hem för kanske en timme sen såp nu är det bara vi kvar. Ja men nu så ska vi gå och köpa glass, heejseveejs!


Inköp :D

Japp, lovade ju att visa vad jag köpt, så här kommer de.

Mina solglasögon♥


kofta från Vero Moda :D


en topp som jag köpte för några veckor sen :D Från H&M

Hemma från en dag på stan :D

Har kommit hem från stan för kanske en timme sen. Sen så fixade jag middag, blev pasta med räksås, en riktig favorit! Och nu så ska jag bara chilla resten av kvällen. Samt beundra mina nya solglasögon, älskar dem sååå! Kan visa dem senare men nu så ska jag bara ta det lungt, Ses!

bild från när Erica va här♥

Jordgubbsarbete på G!

Har hållit på med jordgubbar nu i typ 2 timmar, lagar saft, sylt och bara fdryser in. Gott! :D Nu börjar väll allt bli färdigt igentligen, bara saften som ska stå nu ganska länge :D Men annars så e vi färdiga! :D Sen om några timmar så far mamma, jag å Lena till stan. Lena ska åka och se på Harry Potter, medan jag och mamma bara ska ströva runt på stan :D Hihii :D Vissa här har liksom redan sätt den ;) Men nu blir det back to work, nu blir det att städa bort alltihopa :P

Hemma! :D

Nu hinner jag äntligen blogga lite. Har varit på villan nu ganska länge men nu ska vi vara hemma i ett par dar ;) Riktigt skönt faktiskt.
Känner mej likso lite stolt, för vi va å fisk igår, alltså Lena, jag, papp å en som heter Anders, så vi fick enlit papp å anders en syckelpump och ett wclock + 3 abborrar och en mört :D För er som har lite svårt att förstå så var det en gädda och en stor brax ;) Men nu så ska jag avsluta det här inlägget, heej, svejs! ;)


fiskade lite varje dag, men det här fick vi ena dan ;)

Konfirmation Wohoo! -.-

Börjar dagen med lite gudstjänst! Härliga tider! Vet på riktigt int hur jag ska klara mej igenom den :3 Får försöka. Men efteråt finns iallafall smörgåstårta (!) Haha, min lilla tröst! Efetr konfirmationen bär det iväg ut till villan igen. Å de e så himla fint väder! Helkt spegelblankt å varmt, de gillas. Men duktigt som man är så ska man inte få njuta till fullo av det, för man har skadat knät. Jag känner mej alltyså yper duktig! Men hörni vi synes!

Lite bloggning ;)

haha, tycker alvaligt synd om dem som läser min blogg, eftersom att jag är så flitig bloggare just nu, Men tillbringar min mesta tid visd villan just nu. Är hemma nu snabbt och sen far vi ut igen. Mot kvällen blir det att åka till gäster och sen imorron är det konfirmation. Fult upp här alltså. Anars så har jag inte hunnit med så mycket, gårdagen var dock ganska hemsk, men den blev bättre mot slutet. Nu hinner jag inte mera, ska försöka blogga imorron, syns!

Far ut till villan igen :)

Nu sticker jag iväg till vilan igen. Blir ganska dålig bloggning nu eftersom att vi inte har nån dator på villan, men jag tror nog att ni överlever. Ska visa blider sen från när Erica var här, men hinner inte nu. Puss och hej!♥

Tussan min sötis!♥

Snart: Snuten i Hollywood :D

Japp, det kommer jag att spendera min kväll med. Alltså att titta på snuten i hollywood. Tycker att den är jätte bra! Har dock tittat på tv ganska mycket idag, men de gör inget. När det regnar och är så där äkligt där ute så är det ganska mysigt. Alltså det regnade typ i en kvart på dan. -.- Nå ja, Erica var ju här och jag kan bara säga att jag haft en jätte bra dag, var och simmadee kollade film och bara chillande, de gillas. Men nu så ska jag masa mej från datorn. Ha en förtsatt trevlug kväll nu alla!

Ps. Jag vill ha en I-phone! ;)

Sötisen Erica kommer hit!

Ska bli så roligt att Erica kommer hit!
Har inte sätt henne på jätte länge!
Kommer att bli jätte kul!

hihiii, en blid från i vårast, Erica e längst fram ;)

Min helg i bilder :D










Tack för en härlig helg allihopa!

Lite uppdateringar till er ;)

Halloj där! Nu siter jag här igen och får ingenting skrivet. Har försökt ganska länge men de går liksom inte. Men jag ska iallafall försöka. Var till molpe idag på nån sommarmarknad. Där köpte vi bara lite fisk, sen ikväll far vi ut till villan och är där hela helgen så de blir troligtvis inga inlägg nu under helgen. Annars så tror jag att de var typ allt. Eller idag kom några böcker från adlibris på posten så nu så har jag en hel del att läsa under sommarn. men ni ska ha de så bra! :)

en bild från när Fella, jag å Lena va å simma igår :D

Nya kameror ;)

Var till mommo och moffa igår, och när de fick höra att jag har fått min nya kamera
så började moffa leta efter deras gamla kameror.
Snälla som de är så sa de att vi kunde dem.
Tänkte visa några bilder på dem, de e så otroligt fina!





Hawaii five-O

Nu så ska jag gå och titta på Hawaii five-O, jätte bra rprogram. Hinner inte ritigt skriva så mycket, har redan missat  15 minuter! ;)  Men får se, skriver kanske mera ikväll :D Ha de gött! ;)

En tröög Linn här, Wohoo!?

Som ni ser i headern så blir det inte ett så avancerat inlägg. Känner mej så otroligt trög. Men jag hade tänkt att jag skulle städa rummet. Har inte gjort det på jätte länge, och nån gång måste man ju göra det. Men ikväll blir det match mot vps. Nu alltså nu satan ska di allt få!! Men nu så ska jag gå och äta jordgubbar och smultron! Men vi ses!


Flowers







Känns lite som om alla fotar blommor, och visst jag gör det också,
men blommor är så fina!
Skulle kunna knäppa hur många bilder som helst, men jag behärskar mej själv ;)
Haha, men så klart var jag ju tvungen att sätta upp några bilder, så enjoy!

Hos Hanna, min vän ;)

Sitter hos hanna nu, hon va just och äta men nu is she back! OMG!! Hahaa, men vi ska snart åka till stan. Så de blir shoppande och mysande idag.  Men ni ska ha d så bra! Ses!♥

When we was swimming



Ny header :)

Jaah, nu har jag ändrat bloggen en aning. Tror det blir lite mera också, men inte idag. Ni får nöjja er med lite igången ;) Komentera gärna vad ni tycker om designen/ headern :D

ps. designen är tagen från DesignandMakeup :)

Blogg.se bråkar!

Har försökt nu ganska länge med designen, men har ingen aning om hur den ser ut ännu, tack vare blogg.se Kan inte se nått nytt fast stilmallen visar det. Tar paus för idag nu.

Ska fixa om i bloggen :)

Kommer säkert att vara lite rörigt nu medan jag fixar och trixar, men ni får hålla ut! ;)

Sakerna jag köpte i stan:


Blommigt måttband från Finska bokhandeln

2,50€



Tröjja från H&M

12,95€


Jeansväst från Jim & Jill

29,95€ 15€

Strawberrys!

Har ni märkt att det har börjat komma jordgubbar? Så himla härligt! Har hunnit äta flera idag. De är bara så mycket godare än de som amn köper i butiken! Mums! ;)


Äntligen, nu har jag en SYSTEMKAMERA!

For in till stan e snabb sväng på morronen med bilen. Gjorde några ärenden och sen så hämtade vi min älskade systemkamer! En canon eos 550D♥ Hinner int blogga mera idag, ska åka till villan om ca en timme men måste ännu ha ganska mycket gjort. I'M SOO HAPPY!!

Regnig dag i staden.

Har tillbringat ungefär hela dagen i stan. Var först till mammas jobb, träffadee några av mammas kolegor och tog en fika. Såg ni??? Jag använde ordet fika, tycker att det är ett så mysigt ord! Haha, ja men sen for vi in till stan. Shoppade lite först och sen for vi på lunch, pappa, mamma, Lena och jag. Blev strampen. Tog en röding med spenat sås. Super gott! Sen blev det lite shopping till. Avslutade dagen med att kolla på en kamera. Mer tänker jag inte berätta ;) Hahaa :D Men jag kan väll säga så här: Jag har ingen kamera här hemma... Nu så ska jag gå och tvinga Lena att se en film med mej :D See You!

Bikinin

Sammtidigt som jag letade efter byxdresser tittade jag också på olika bikinin,
här kommer några som jag gillar.






Alla från Nelly.com

RSS 2.0