Simmat :)

Var och simmade för nån timme sen med Lena och Fella. Var riktigt härligt ända tills man började frysa -.-
Fick lite jävla brottom tillbaka, för vi ville till Samp och hade lite på 20 minuter att cykla typ 8 kilometer :) Vilket inte riktigt gick.. Men en bra dag har det varit.

Imorron blir det stan, älskar att det är rea nu! Härliga tider! ;) Men nu så ska jag inte uppehålla er mera, Ses!♥

Dagens planer: oljning av utemöbler :D

Idag blir det att olja en massa utemöbler. Annars så har jag inga planer, BluubBlubbeliblubbb! Men nu så ska jag snart gå och äta, skriver säkert mer ännu idag ;) Ha de så bra!

Byxdresser!

Har lätat efter en byxdress nu ganska länge, men har inte hittat nån.
Tittade in hos Nelly.com och hos Topshop och hittade nåra ganska fina, vilken är er favorit?





Klippt gräset nu i 1 par timmar :3

När man klipper gräs fluger tiden verkligen iväg! Har igentligen bara ätit och klippit gräs sen jag sist bloggade, eller jag har ju också läste lite och typ gjort lite annat också. Längtar till fredan! Säriöst! Ni förstår no snart ;) Thihihiiii! Men nu så for Lena just på träning, kunde tyvärr int åka för min lilla härligt fina tå! Nåja, får väll hitta på nått annat att göra :P

It's HOT her in plax!

Känner att de e ganska bra att jag gick in, har varit ute nu i kanske en timme och en sak kan jag lova er, det är så jävligt varmt! Härligt men på samma gång så vill man ju inte bränna sej, vilket jag ungefär gjorde igår... Hahaa, men nu så ska jag snart gå och äta lunch, börjar bli väldigt hungrig! Men ni ska ha en super bra dag och bränn er inte! ;)

Börjar funder om jag borde sluta lita på cyklar...?

För den här sommaren har renn 2 cyklar försökt mörda mej! Haha, nä men för några veckor sen krockade jag ju med Tina och idag på väg till Åminne, eller i Åminne så typ tappade jag balansen då jag skulle börja trmpa och sen så satte jag ner ena tån å så på na vis så skrappa ja upp tåen. Fint Linn alltså! Fint.

Men annars så blev det en riktigt lyckad da, Tina kom också efter an stund. Solade, åt glass, var vid campingen en stund och så cyklade vi typ 28 km. Ganska jobbigt, men med bra sälskap går allt! ;) Nu så tror jag att Lena och jag snart ska titta på chocolate, en helt underbart mysig film! :D Ses!♥

I Malax nu

E i malax nu hos käraste Emma. Ska fara och simma sen idag, annars så vet jag int. Chillar lite hos Emma nu. Kuuligt värre! ;)

26.6.2011

Hallo! Hoppas att ni haft en riktigt fin midsommar, för de har jag iallafall haft. Började med att i fredags så for vi till Annikas och Nellys villa, åt middag där, och sov även där. På morgon to vi de lite lungt och sen for vi å överraska vår småkusin Mikaela. Hon kom med oss tillbaka till A och Ns villa, sen så smma vi lite och sånt. På kvällen kom sen Annika och Nelly + co. till oss och där åt vi middaag, spelade badminton och vollyboll.

Idag har jag inte gjort så mycket, var i bastun och sen å simma, la ut nät och to upp dem, vi fick 2 abborar (!) Haha, lite skilnan från vad vi brukar få, men allti nått! Nu till kvällen blir det att fara på tränng. Ha de gött! Puss

Midsommar nu tå! :)

De gillas! Midsommar eså härligt, som ni kanske redan ha läst så ska jag fira det med en massa underbara människor! <men nu sås k jag önska er alla en underbar midsommar!puss!

Ps. Jedward äger! ;)

Snart midsommar nu! :)

Va härligt alltså! Jag bara älskar midsommar, brukar oftas vara med våra kusiner då, alltså de va då deras hundar vi tog hand om igår och i förrgår. Så de blir väll samma sak iår igen. Hoppas att det kommer ut massa med folk nu till missommar! De e allti mycket roligare då! Men vi får se.

Borta bra men hemma bäst! Eller?

Känns nästan lite sorligt att inte ha 3 hundar att gosa med. Stackarna måste vara ensamma nu några timmar innan deras Mami and Daddi kommer. Men jag tror no att det går bra. Det har verkligen varit ett sant nöje att ta hand om dem.
De har förstås haft sina små stunder, Ettan kanske ville leka inredare några gånger. Alltså hon flyttade på saker och ting. Castro ville heldre springa på promenaderna än gå, och Simba vill ha flera små smakbitar än vad han fick, men vet ni vad?! De är bara för söta!
Man kan säga att jag har ommit dem närmare allihopa. Lärt sej förtå dem bättre liksom. Får se om det blir nån fler gång som vi sitter "barn vakt" åt dem. Men nu så ska jag säga Heejdååh!

(får väll hoppas att nån läser det här nu ;) )

Promenad i det fina vädret

Halå där alla sömntutor! Bara för att skrtta lite, nån viss person har varit uppe sen lite före 7 (!) Coolt va! Men iallafall, var på en promenad för en stund sen, nu så ska jag släpa mej i dushen, sen så vet jag faktiskt inte, får se. See you!♥


dag 1 nästan avklarad.

Nu glider första dagen mot sitt slut. Har gått rikktigt bra faktiskt, nästan iallafall ;) Hahaaa! Men nu sover hela bunten. Och Lena och jag tittar Hell's kitchen. Försöker få igång dvd spelaren också, fick igång den ena, men då sa Lena att hon inte ville se på filmen där, så nu håller jag på att försöka fixa och trrixa med dvdspelaren. Okej´, men hejdåå dåå! m :D


Det rullar på...

Jahh, här går de bra, alla hundar sover så sött. Lena och jag ska snart gå till Siva och köpa lite små saker, alltså glass! ha de gott!


En månad nu!♥

Kan inte tror att det redan gått en månad! Grattis till min lilla BLOGG!


Tar hand om "Våfflorna" ;)

Som Nelly skulle ha uttrykigt sej. Alltså nu är Lena och jag vid kussarnas place och agerar hundskötare. Än så länge har det gått bra, gick lite så där halft vilse när vi gick ut med hundarna, men vi är hemma nu, Right?! Nu så ska vi bara fixa lite lunsh och försöka få igång en film. Livet leker ;)

Mulet :P

Varför kan det inte vara jätte fint väder hela tiden? Var ju bara en vecka som har varit fin ännu i sommar! Jobbigt alltså! -.- Men idag så ska jag försöka vara riktigt duktig! Först så ska jag far å spring! Senare blir det lite städning, och så sla jag försöka att vara lite ute i det fina vädret...

Men imorron bär det av till stan, är ju somsagt hundskötare i 2 dagar, blir riktigt hauska! Men nu så ska jag släpa mej från datorn, syns!♥

Storfiskaren här!

Tjaa! Nu läser ni alltså storfiskarens blogg! Hihiii! Var ute och fixkade med Fella och Lena :D Vi fick 20 st på ett nät, vem äger?? Haha, ja men eftersom det inte har varit så där jätte fint väder så har vi mest spelat kort, eldat och... SIMMAT! Det va typ skit kalt men vi simmade typ hela tiden, fast vi inte hade nån bastu. Heheheee. Men en härlig helg har det varit. Ingen träning ikväll, blir att ta de lite lungt.

Ps. tänkte tips om en jätte bra film, TOP GUN! ;)


Goose och Maverick i TOP GUN

Fella e här! :D

Hallo, nu e fella här. Har varit och sovit vid henne inatt. sen så for vi å hoppa höjd. Ja klara av att hoppa 1.25! Stolt alltså! Men ikväll far vi till våran villa och är där. Kommer säkert att bli jätte kul! Hehehee, love you!♥

DON'TREALLYKNOWWHATTOSAY...

Hallo där! Känner mej ganska lat just nu. Vaknade där vid halv 11 av att Lena väckte mej. De gillas inte! Ja vill vakna tidigt så ja hinner med saker! Inte så fär halv tidigt! Måst liksom ändra på de nu! Men grejjen är det att jag behöver ganska mycket sömn, och jag går typ allti å sover efter 12. Inte riktigt bra de heller.
Men igår så spg jag på komisarie Späck. Den va inte så bra tycte jag. Ganska jobbig humor skulle jag väll säga, nå ja, nu så ska jag sticka, ses!

Vad göra idag??

Har faktiskt ingen aning vad jag ska göra idag, det är ju både bra och dåligt. Brukar ofta bli så rastlös när jag inte har nått att göra. Vilket brukar sluta med att jag blir på dåligt humör :/ Men har någon något förslag? Komentera gärna! Annars, vad ska ni göra idag då?

Choklad kräm

Lena håller just på att fixa choklad kräm. Låter ju jätte gott, men när vi gjorde det på husse blev det liksom ingen höjdare så just nu vet jag faktiskt inte vad jag tycker. Men jag litar på Lena! Det blir väll säkert gott. Får heltenkelt se.. ;)

Now I'm home again

Hemma igen nu då. Hade det jätte roligt i fredas men alla härliga typer! Sen igår så fixade vi lite på villan. Började åska och regna mitt i alltihop, men det var en kort regnskur. Sen for vi till Annikas och Nellys villa och var där resten av kvällen. Idag har vi ännu inte hunnit göra så mycket, var med Nelly för en stund sen, men annars så har det varit en väldigt lugn dag :) Och ikväll blir det coper-test, kan väll inte säga att jag känner mej redo för det riktigt..?

Far till skären nu :)

Nu far vi just, hinner inte rikigt skriva, men far sen på fest till malax då. He en jätte bra helg! ses!♥

Jag sa ju...

... att det skulle hända en jätte rolig grejj idag, men så blev det inte tack vare en sur försäljare och en utsåldkamera. Tror ni kanske fattar vad det rör sig om. Men det kommer! Måste bara ha tålamod.
Som sagt så var jag till stan idag, köpte bara en mascara och en topp, men bra dag iallafall. Har typ inga planer för idag, men imorron så ska jag väll till malax på fest, kuligt! Sen blir det villan resten av helgen :D
Har också fått ett sommarjobb i 2 dagar, ska passa våra kusiners 3 hundar. Men det är om 2 veckor typ :D This gonna be the best summer ever!

Mums!


Har haft en härlig dag på stranden!

Äntligen, där kom den! Sommarfilisen! Kändes riktigt sommrigt vattnet var ganska varmt, ett juissi paket i handen. Live ji no na lite härligt! Fotade iallafall en hel del med Fellas kamera. Ni kan ju gå in och shecka om ni vill se några bilder från dagen ;) Klicka isåfall HÄR. Föresten, imorron kommer det att hända en jätte rolig grejj! Kan hända att det blir tills i övermorron. Ni får se senare! ;)

Vinterklåddin + Juni = ?

Det är sant! Jag har fortfarande inte tagit vinterklåddin! Men idag så ska det bli ändringar på det! För idag så far vi och simma med sötaste Fella. Känns faktiskt lite så där halft mystiskt att inte ännu har varit och simmat i år. Men vad kan man göra om man är trög? ;) Hahaa! Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, får väll se.

söötisen!♥

Pyttipanna!

Gissa vem som varit duktigt och fixat det till lunch? Jo, Lena och jag. Surprise, surprise. Men den blev jättegod!
Var till fammo för ett litet tag sen, gick ut med Bomben (Bontzo) och så fick vi saft och muffins :) Fammo gav oss också rabarber, vet inte riktigt vad vi ska göra ännu, står mellan rabarberpaj eller rabarberkräm. Får se! Vad ska ni göra idag då?

Oljning av verandan på G

Jeklar vad det är härligt när det e varmt! Och ännu varmare ska det bli! Me like! Men idag ska jag tillbringa min dag där ute i solen! Ska först olja verandan och sedan på kvällen så har vi match. Fick dock order om att vara inne under den varmaste tiden på dagen av våran tränare. Men vi får se hur det blir... Bye!

It's sunny too day! :)

Ååh, äntligen vågar solen titta farm ordentligt igen, har saknat den de senaste dagarna! Tittade just på en trailer till en film som heter "Kronjuvelerna". Den såg faktiskt ganska bra ut. Björn Gustafsson är med. Han e bara så jäkla snygg! Håller ni inte med??



Macarons!

For aldrig till villa idag, blåste så mycket, och så far pappa imorron till Grekland, (avis!) så vi skulle inte kunna vara där så länge. Men Lena och jag bestämde oss för att vi istället skulle göra macarons. De blev jätte goda, ända problemet är att jag är alergisk mot mandel och de består typ till hälften av mandel, nästan iallafall. Men jag har iallafall ätit ett par nu, tar väll nå kanske till kvällen också, mohahahaa! ;)

(google bild)

skulle ha publicerat inlägget förr idag, men datorn börja strule ;)

Första dan på sommarlovet!

Härligt! Äntligen! Finns så många or jag skulle kunna använda just nu. Sommarlovet har börjat och snart så far vi till villan :D Var ett tag sen jag var där sist, får se om man ska ggå i bastun också... Hihiii.  Men jag ska passa på att säga grattis till alla nu som har tagit studenten/ eller bara fått sommarlov. Men nu så ska jag gå och fixa några saker -> sen villan!

Skolavslutning!

Tiden har verkligen flugit iväg, har tänkt på det de här sista dagarna och kommit på att i sommar ska jag göra en massa, för jag vill kunna minnas sommaren 2011! Vill inte behöva tänka i flera minuter på vad som hänt sommaren 2011, jag tänker göra det till den bästa sommaren någonsin! Och snart börjar den, sommaren 2011, bara några fjuttiga timmar nu och sen är det bara att ha det så härligt som möjligt! Hoppas att ni andra känner samma härliga känsla som mej! För nu satan, är jag berädd för sommaren! Låt den komma säger jag bara, jag är berädd!

regnet det bara öser ner, å jag blir så våt om mina...

Visste ni att den låten inte finns på youtube!?!? OMG ja säger bara det!

Men idag hade vi tema dag, var nog helt roligt, spela först boboll, vilket jag suger på -.- Men sen var det ultimate, de e no helt roligt det också. Gorde även några kort och sen gjöt vi i sement. Sista lektionen hade vi frågesport, gissa vem som vann? Joo 7a! Vi äger så groft! Ja, men ikväll blir det träning i regnet, trävligt värre, och imorron Särkäniemi! Puss och kram, hejdååh!

RSS 2.0