Full rulle här!

Känns som om jag inte riktigt hinner med allt just nu. Det är så mycket som jag vill hinna med men jag klara bara inte av allt, därför har jag bestämt att ta det lite lungt med bloggningen. Inte sluta blogga utan bara blogga när jag känner för det :D Men nu så ska jag gå och göra mina läxor. Sen ikväll blir det träning, vi hörs!

-> MATCH

Nu så far jag på match, önska mej lycka till! ;)

fiskat, plockat svamp nu TRÄNING!

Har igentligen ingen årk alls till att träna, var ganska jobbigt att plocka svamp för de har huggigt där vi brukar plocka, vilket innebär att alla ställen där det fanns så mycket svamp förr nu har försvunnit! -.-  Ganska frustrerande, men nä'r vi väll kom tillbaka där vi började så märkte vi att all svamp fanns på tomten och inte i skogen. Så de blev svampsås av dem :D Gott!

Bilden e bortaden eftersom att en av sötisarna int gillade den!
Sadface!

Hallå! :D

Jag här igen!

Har inte hunnit lägga upp några bilder änn, för fella kom hit efter skolan å så titta vi film å lite annat hemligt ;) Hihiii, ja men nu så har jag bara tagi det lungt, snart kommer sommar med Ernst! Haha, kuul alltså men efter det kommer Hawaii five-O! Ett ganska så egande program.

Men bara så där lite rändom så ha jag haft huvudvärk nu i 3 veckor å de gillas inte! Nä men mamma sa att jag ska gå till kära skolsköterskan och kolla upp det typ, kanske få starkare medicin.? Kan nu hoppas att det blir bättre snart!


Helsingfors i bilder :D

Erica ville att jag skulle sätta upp lite bilder från Helsingfors, så här kommer de :))

På väg ner till Hesa med tåget :D


På väg mot kontoret efter shoppingen


på promenad i Hesa



Ett mysigt träd vi hittade!

Avslutar med en bild jag tog när vi kom till villan sådär 1-tiden
enligt mej är den lite så där halv mysig när den är lite suddig.

Hoppas att du blev nöjs nu Erica ;)
Hahaaa!
Kommer troligen upp bilder från inköpen imorron,
Ha de gott!

Jag borde...

... Städa mitt rum
... fixa naglarna ordentligt
... plocka ögonbrynen
... hämta ner kameran så jag kan sätt in en bild i inlägget
... fixa med kläderna till morgondagens fotografering


+ en massa till, men jag har liksom ingen ork just nu. Men idag hade vi våra första tillvals timmar, jag hade foto och film, var nog helt kul men vi började inte fota något ännu. Sen va de no mest bara tråkiga ämnen -.- Men nu så ska jag påriktigt skärpa mej å gå efter kameran!

haha, slut efter andra dagen i skolan, hur ska det här gå!?

Sista dagen idag!

Herre gud vad sommarlovet har gått fort! Och nu är det just slut, men jag har ändå haft en härlig sommar, den här sista helgen har varit riktigt härlig, för på fredan var vi ju i Hesa hela dagen typ, vi shoppade och gick runt lite. Sen på lördan så fiskade vi, for å åt glass till mölle å bara chillade! Sen idag så har det också blivit fiske och så har jag åkt både vattenskidor och wakeboard! Första gången jag åkte wakeboard, och jag kom tyyp upp!

Hihii, men nu blir det träning och sen är det bara att försöka hitta nått att ha på sej första dan, och sen på skolfoto, har ännu inte hunnit bestämma vad...

ett sommarminne!

H-fors here I come!



Nu så borde jag sitta på tåget på väg ner till H-fors!
Vilket kommer att bli så himla spännande!
Skriver ett tidsinställt inlägg nu, så ni har nått att läsa, men vi hörs snart igen!

Shoppingen i Umeå

Ja lovade ju att jag skulle visa vad jag köpte i Umeå så här kommer det!

Skopunkten - 49 kr

Skopunkten - 199 kr

H&M - 39 kr

Monki - 80 kr

Only - 149 kr

BikBok - 199 kr

Stadium - 78 kr

Konstensnatt med kära Emma!

Känner mej ganska slö idag, men jag hinner väll bli pigg, för snart så ska jag och Lena göra minipajer. Eftersom att mamma och pappa ska på en typ sommarfest och vi har allti gjort förrätterna dit. och senare idag så har vi match, tror de va mot Teuva ;) Let's kick som ass! Hihiii! Men efter det så blir det bara att byta om snabt och sen konstensnatt med Emma! Hinner tyvärr inte vara så länge där eftersom att tåget går så tidigt imorron, men det blir no riktigt bra iallafall! Så de e va jag ska göra idag, blir ganska mycket men de blir också otroligt roligt! Men nu så ska jag gå och ta bilder på vad jag köpte i Umeå, jag vet lite sänt kanske men shit the same!

bjuder på en otroligt fin bild! ;)

Nu så ska jag berätta varför...

... jag är så excited, jo för att på fredag så ska jag och Lena åka tåg iväg till Hesa, tillsammans med våra kusiner! Ska bli så himla mysigt! Sen blir det väll att gå på stan, och kanske besöka Sveaborg! Alltså ska det bli jätte roligt, Vårt tåg går 5:30 och vi far hem 20:00, och då far vi ut till våra kusiners villa, så det blir inte någon bloggning på fredag, men nu vet ni varför jag e så jävla EXCITED!

I'm So Excited!


Alltså jag + minilaptopar passar int ihop så bra..

Har hållt på och överföra bilder nu i ca en halv timme, viilket har gått riktigt bra tycker jag, har just lyckats att få de att fungera, hoppas jag. :3 Som tur så har jag inga planer idag, så de e ganska lungt ;) Här kommer några bilder från igår när jag var hos Emilia med några andra typ.




Usch så det blåser idag!

Det blåser verkligen jätte hårt, + att det regnar lite nu som då -.- Blir väll en ganska soft dag.
Tittade på Bond igår med Lena, brukar tycka att bond filmerna e amesome! Men den här var lite jobbig skulle jag väll vilja säga. Det var Live and let die. Men nu så ska jag kila iväg, ses!


Blogg.se bråkar så jag kan inte ladda upp nån bild :P

Träning :D

Nu far man snart på träning, Blir ganska skönt att träna när det är lite halv mulet. men idag så har jag inte gjort så mycket, hjälpte pappa att bygga lite på rummet vid villan, e typ bara några listor kvar nu! Sen fiska vi också, fick 28 abborrar å 4 mortar å en typ strömming :D Lyxkat måste jag säga eftersom det var på ett nät! Men här får ni en bild från när fella var här.

Monday Morning


Turken på besöök!

Tjaa nu e turken Tinaa här, har varit och tittat på peIKs match, de vann me 4-3!!! Kuul, tror att anna tyckte de va jätte kul när vi va å hejja på henne!! ;) Haha, men nu blir det snart film time, synes!

Huvet bara dunkar :P

Usch då! Har haft ont i huvudet nu i enda sän i torsdas och det vill inte gå bort! Börjar bli aningen jobbigt alltså -.- Får hoppas att den försvinner snart. Har ganska ofta ont i huvet, och migrän, så de som känner mej vet att det inte e helt ovanligt, nån annan som också brukar ha huvudvärk hela tiden?

I väntan på Fella :D

Nu väntar man bara på att fella ska komma, samt dricker en massa vatten. Har ju match idag så det är no bara att ta det lungt. Men de e heeelt okeej! Som min kära kusin skulle ha sagt. Men nu så for jag, hej svejs!

Blir en gammal bild, för jag tog inte med nån kamera to Sweden.

RSS 2.0