Bowling!

Halloja! Nu ska ni få ett till litet inlägg. Var nämligen och bowlade idag efterskolan med klassen. Efter det for vi till rax och äta och sen en snabb tur på stan! Här kommer lite bilder!






japp, där var lite bilder från min dag!
Blev en riktigt häärlig dag!

Foto & Film :D

Har foto och film just nu. Ska just titta på några bildspel, roligt! Sen efter skolan så far jag och Lena till fella och är där till torsdan :) Kommer att bli jätte roligt! ;) hahaa, j´har varit lite trög den sista tiden, men jag har liksom ingen lust att blogga, men tänkte slänga in ett litet inlägg nu! ;)


Mitt första riktiga jobb skaffat!

Jaah, som ni kanske kan lista ut har jag skaffat ett jobb, ska vara ledare för nått som heter knatte power med Emma! Vi två ska ta hand om 1:orna. Kuul! Nä, men det känns faktiskt ganska vuxet att ha ett riktigt jobb och vara anställd av komunen! Men 1 gång per vecka så ska vi ha 1½ timme som vi ska ha typ olika akriviteter. Spännande! :))

Tibaks! (iallafall för stunden...)

Skulle bara gå in och titta hur det ser ut här nu, och märkte till min förvåning att jag har fortfarande ganska många läsare, trots min otroligt höga nivå av bloggning! Men jag kan ju allti slänga in ett litet inlägg nu! Var till Emma igår med Lena, for till socken och var där med en massa folk, sen for vi hem till Emma och sova. Blev hämtad ganska tidigt & resten av dagen har jag bara chillat, nu är mamma, pappa & Tim vid villan medan jag å lena är här hemma. Snart så ska jag gå och sova, men först några bilder!

2 sötisar, som iallafall den ena ville vara med i bloggen ;)

Nä Fella sov över förra helgen

I torsdas nä vi var & hejjade på vår tränare Anna!

RSS 2.0