I gona go running!

Nu så ska man vara duktig och fara ut å springa, ha liksom slarva lite me det på sista tiden men nu så ska jag bättra mej! E faktiskt riktigt varmt därr ute också, så de ska bli ganska skönt. Hade ju sista riktigta skoldagen idag, om man nu kan kalla den för det men. Men imorron blir det tema dag, ska  bli ganska roligt, har bara inte fatta riktigt vad vi ska göra ännu, men det är en annan sak ;) Men nu så ska jag inte låta er läsa mera, ses!♥

GOING TO THE SCHOOL!

Nu e det inte många dagar kvar! Igentligen e det bara idag kvar med normala timmar, för imorron har vi tema dag, på torsda e vi lediga ska åka till serkäniemi då! :D Och på fredag så har vi cykledag och avslutning. Sen har vi sommar lov! Sä f*cking härligt! Men nu så ska jag börja far till skolon :D bye!

MATLAGAR TIME!

Nu ska Lena och jag bege oss till köket! Vi har bestämmt att vi ska fixa nått riktigt smarrigt! Japp, men gissa vad jag hittade igår?? Jo jag hittade mammas gamla kamera! Den e jätte fin! Den e en Pentax zoom 70! Ska rusta upp den lite, alltså vi ska skaffa ett nytt batteri.. ;) Ja men köket kallar!

en riktigt snygging alltså!

Ps. snodde bilden av Lena som snodde den från google.. :D

The weekend

Har haft en härlig helg, började med att på fredan fara till Emma. Sen for vi till socken och var där med lite folk och sen hem. Och igår var Lena och jag till stan. Klippte mej först å sen gick vi lite på stan. Var inte så länge där, men en liten stund. Sen när vi kom hem så kom Fella hit och så var vi ute och cykla lite, var så jävla fint och härligt, mäjr säger jag int! När e blev kväll så skåda vi på nyaste Harry Potter och en massa Gosip Girl, både på morronen och kvällen. Så idag har jag i princip bara legat och tittat på film :) Men härligt iallafall!

Bara en vecka kvar nu alla, de här klarar vi och sen sommarlov!♥

shaaa, sitter hos Emma :D

Japp, nu befinner jag mej i malax med Lena, hos sötaste Emma :)) Vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll, blir troligtvis socken :)) Men nu regnar det:/ me don't like! Ja men nu så¨säger jag hejjdåh!! :D ♥

Shaa bloggen :D

Har finska prov imorron, som jag ännu inte har typ läst på. Känns lite jobbigt de här alltså! Och så skah jag ännu ha hunni baka kakor tills fotbollslaget ska sälja imorron. Men eftersom att jag redan har sålt så behöver inte jag stå å sälja. Far istället till Emma med Lena, Happy ;) Men nu så ska jag nog öva lite på provet... Wish me good luck!

namm, namm, nammm!

Ååhh, just nu har vi på riktigt världens godaste bröd här hemma! Känn er avundsjuka allihop!! Moahahahahaaaa! Nä men på riktitgt, har ätit 2 nu när jag kom hem fast jag var helt mätt, men de är väldigt små, men underbara iallafall!

Ja, men idag blir det träning, fick veta att Josso ska vara tränare så de blir ju intressant... ;) Haha, men nä de lir nog jätte bra! Hadde annars också sista husse lektionerna idag, lite sorligt. Vår lärare Kerstin går i pension så nu är det bara Carolina kvar av  husse lärarna, men jag tog ändå int husse som tillval, så de e ganska lungt, men nu ska jag gå, hejdååh!

Just that you know,

så kommer jag inte att publiciera så mycket bilder nu, eller göra en header, för min kamera har gått sönder (varit de nu i mer än en månad!) men jag ska trorligen snart få en ny. Den här gången blir det en system kamera! Men iallafall, tänkte berätta det nu så att ni vet att bloggen är lite så där halv död ;)

Regn!

Nu regnar det, härligt väder att cykla hm från skolan i alltså! Men ganska mysigt måste jag ändå säga att det var. Ska kolla lite mera GG nu och sen idag blir det match. Vps kommer att få stryk! Jag säger då bara det!

Söndag


Japp, hallå då. Har skaffat en ny blogg nu. Årkade inte riktigt med den gammla. Har inte riktigt hunnit jobba så mycket med designen ännu, men det kommer.

Idag har jag tillbringat ca 1 och ½ timme i kyrkan. Härligt, jag säger bara det häärligt! Men Nelly blev konfirmerad, grattis igen! Sen for vi då på efterfest! Woohoo! Fick äran att bli sjussad på Nellys  rosa vesp, och även prova köra. Gick faktiskt ganska bra om jag ska vara ärlig. Sen närr vi hade kommit hem hjälpte jag pappa med lite grejjer där ute. Och så körde jag också lite traktor, går bara bättre och bättre för varje gång!

Men nu så säger jag hejdå för nu ska jag ännu hinna med en träning ikväll och förhoppningsvis lite Gosipgirl! Ses snart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0